Prskalica s zračnom potporom Commander Twin Force odavno je poznata kao prskalica koja postiže bolji depozit kapi od bilo kojeg drugog rješenja prskalica. U isto vrijeme prskanje je moguće obaviti i u otežanim uvjetima uz pojavu vjetra sa sitnim kapima što je bitno za kvalitetnu zaštitu. Podsjećamo na film o načinu rada zračne potpore.
Odnedavno je prvi takav model prskalice u Hrvatskoj upravljan jedinicom HC6500 ili pod imenom proizvođača, tvrtke Agleader, InCommand 800. Na jednom monitoru, ISO izvedbe, možete vidjeti položaj stroja u polju, imati automatsku kontrolu uključivanja/isključivanja sekcija. Naravno, ukoliko je potrebno svi se podaci pomoću USB prijenosne memorije mogu prenijeti na računalo korištenjem programa SMS, Agleader. Na tzv. virtualnom terminalu moguće je pratiti sve parametre prskanja. I to nije sve. Korištenjem drugih strojeva u ISO varijanti isti monitor korisiti i za njihovo upravljanje. Rad opreme možete vidjeti na linku.
Naravno, za ovaj stroj i upravljačku jedinicu postoji znatno više informacija koje ovdje zbog ograničenosti prostora ne navodimo.